علی رضایی نماینده کنگاور در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری نماینده گراف گفت: مقام معظم رهبری در دو یا سه سال اخیر مساله تولید را در شعار سال مطرح میکنند که این بیانگر اهمیت تولید در زیربنای اقتصادی کشور است. امسال اما رهبری علاوه بر مساله جهش تولید، مشارکت مردم را هم در شعار سال مطرح کردند. طرح این موضوع به معنای آمدن مردم به صحنه و مشارکت و نظارت آنها در کیفیت تولید است تا اشتغالزایی افزایش یابد و از تصدیگری دولت کاسته شود.
وی افزود: تحقق این اتفاق باعث شکوفایی اقتصاد و توجه مردم به اهمیت نقششان در تولید است. باید به فال نیک بگیریم که مقام معظم رهبری برای سومین سال پیاپی موضوع تولید را در شعار سال مطرح کردهاند و امیدواریم وضع تولید بهبود پیدا کند. همچنین امیدواریم آمارها از نظر رشد کیفی و کمی تولیدات و حضور نیروی کار بومی به بهرهوری اقتصادی بالاتری بیانجامد. به نظر من قسمت مهم شعار سال پررنگ کردن نقش مردم در اقتصاد و تولید است.
رضایی تصریح کرد: حضرت آقا به وجود تلخی و شیرینی در اقتصاد کشور اشاره کردند. تلخی اقتصاد مسائلی مانند ناکارآمدی، بیثباتی قیمتها، گرانی کالا و خدمات، بیکیفیت بودن برخی محصولات داخلی را در بر میگیرد. دولت کارهای زیادی در حوزه معیشت مردم انجام داده. اما چون ملموس نیست مردم آن را در سفرههایشان نمیبینند و نارضایتیهایی دارند. حضرت آقا در بیاناتشان اشاره کردند که این تلخیها باعث شده تا مردم شیرینی پیشرفتها و حلاوت تلاشها را نبینند. مهمترین مورد هم بیثباتی قیمتها و افزایش نرخ ارز است که این جای سوال دارد.
این نماینده مجلس بیان کرد: سال گذشته مجلس زیر بار گران شدن بنزین نرفت. چون افزایش قیمت بنزین روی سایر کالاها و خدمات اثر میگذارد. ما زیر بار این گرانی نرفتیم و دولت هم قبول کرد. اما چرا نرخ دلار بالا رفته؟ نرخ ارز دست دولت است و میتواند کنترل کند. مردم از این ناکارآمدیها ناراضی هستند. شیرینی اقتصاد هم زیرساختها، آبرسانی، گازرسانی، جادهسازی و تکمیل پروژههای نیمه تمام را شامل میشود. اینها همه جزو اقدامات خوبی است که دولت انجام داده و موجب رضایت مردم میشود. اما باید این رضایتمندی باید در زندگی مردم ملموس باشد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید