رئیسی: نگاه واقعگرایانه به آسیبهای اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ میشوند
گروه: تیکرخبر , اخبار , سیاسی | کد خبر: 7853 | ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
رئیس جمهور از مسئولان سازمانها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخصهای کنترل و کاهش معضلات و آسیبهای اجتماعی، تصمیمگیران را در داشتن نگاهی واقعگرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و بههنگام یاری کنند.
به گزارش پایگاه خبری نماینده گراف، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیدهبانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاهها در زمینه رفع آسیبهای اجتماعی با واقعیتهای میدانی را از ضروریترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد.
وی از مسئولان سازمانها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخصهای کنترل و کاهش معضلات و آسیبهای اجتماعی، تصمیمگیران را در داشتن نگاهی واقعگرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و بههنگام یاری کنند.
رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرحهای مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرحها از دیگر سازمانها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.
آیت الله رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیتهای تشکلهای مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیبهای اجتماعی تأکید کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیبها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیمگیران و تصمیمسازان است، بر بهرهگیری از ظرفیت کانونهای فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیبهای اجتماعی تاکید کرد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاههای مختلف با مسئولیت مقابله با آسیبهای اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاههای مربوط، در کاهش و حذف آسیبهای اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمانها و دستگاههای مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمانهایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمیکنند به شورای اجتماعی معرفی کند.
در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیبشناسی و ارتقای آییننامههای اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید