دههفجر 1402 تعطیلی منوتو، دههفجر 1403 قطع بودجه رسانههای ضدایرانی
گروه: تیتر یک , تیکرخبر , اخبار , سیاسی , پیشنهاد ویژه | کد خبر: 17151 | ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۷:۳۰
قطع بودجه ۶۰ میلیون دلاری شبکههای ماهوارهای توسط دولت دونالد ترامپ، اپوزیسیون را دچار شوک کرده و باید برای بقا به دنبال منابع مالی جدید باشند.
سید مصطفی میرزاباقری برزی: 22 آبان 1402 بود که شبکه من و تو در یک بیانیه فراخوان جذب اسپانسر، اعلام کرده بود که به دلیل «بیثباتی و تحولات منطقه، ادامه این مدل تلویزیون تجاری غیرممکن شده» و به همین خاطر با بحران مالی شدید روبهرو شده است و اگر تا سال جدید میلادی، حامی مالی جذب نشود، این شبکه بهطور رسمی تعطیل خواهد شد.
این شبکه تلویزیونی از شبکههای تندرو ضدانقلاب بوده که سعی داشت با محور قرار دادن برنامههای سرگرمی و با تغییر سبک زندگی ایرانیان در واقع به قول خود یک فروپاشی از درون را رقم بزند اما در راه رسیدن به براندازی شکست خورد و در ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ برای همیشه به کار خود پایان داد و دلیل آن را هیچ وقت شفاف بیان نکرد چرا که ماموریتی که به پایان رسید نیازی به دوباره شکافتن ندارد.
البته مدیران این شبکه تلویزیونی در سالهای ۹۰ و ۹۵ هم از احتمال تعطیلی شبکه سخن گفته بودند اما فقط در سال ۹۰ کانال دوم منوتو تعطیل شد و شبکه یک آن با قوت به کار خودش ادامه داد.
منابع مالی این شبکه شفاف سازی نشد اما با پخش مستندها و برنامههایی با جهت گیریهای خاص و هدفدار از ویژه برنامههای مخصوص به رژیم صهیونیستی گرفته تا حمایتهای همهجانبه سلطنت طلبانه از خاندان پهلوی و بهره بردن از امکانات دولتی کشور انگلیس، اینها باعث شد تا بینندگان این شبکه به غیرمستقل بودن و البته دولتی بودن این تلویزیون پی ببرند.
حال یک سال بعد از تعطیلی من و تو و در دهه فجر 1403، تصمیمی دیگر برای رسانههای فارسی زبان خارج از کشور گرفته شد.
دونالد ترامپ اول بهمن 1403 در نخستین روز از آغاز دوره ریاست جمهوری خود، با صدور یک فرمان اجرایی، کمکهای خارجی کشورش را به مدت ۹۰ روز به حالت تعلیق درآورد تا کارآیی و همسویی آنها با سیاست «اول آمریکا» مورد بررسی قرار گیرد و بر همین اساس تعدادی از نهادها و رسانههای فارسی زبان وادار شدهاند نیروهای پاره وقت خود را تعدیل کنند.
تصمیم ترامپ موجی از نگرانی را در میان فعالان ضدانقلاب خارج از کشور برانگیخته و میترسند که این اقدام، برنامههای مرتبط با ایران را تحت تاثیر قرار دهد.
قطعاً سیاستهای ترامپ موجب تغییرات اساسی خواهد شد و این تصمیم، اپوزیسیون خارجنشین را دچار بحران هویتی و مالی خواهد کرد و تصمیم ترامپ برای قطع حمایتهای مالی، ضربهای بزرگ به اپوزیسیون وابسته به آمریکا وارد خواهد کرد.
هرچند حذف این بودجه به معنای پایان کار ضدانقلاب در خارج از کشور نبوده و میلیونها دلار دیگر توسط دولتهایی چون آلمان، فرانسه، سوئد و کانادا به این گروهکهای تروریستی داده خواهد شد، اما حذف کمک آمریکا روی عملکرد آنها اثر گذار خواهد بود.
دونالد ترامپ در دوره ریاست جمهوری قبلی خود تصمیم گرفت با اعمال سیاست فشار حداکثری و وضع تحریم های گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران، اقتصاد کشورمان را تحت فشار شدیدی قرار دهد تا به خیال خود منجر به نابودی و فروپاشی نظام جمهوری اسلامی شود که نتوانست به اهداف مورد نظرش دست یابد و حالا ترامپی که قرار بود نظام جمهوری اسلامی را نابود کند، با قطع و تعلیق بودجه مصرفی برای سایر کشورها از جمله رسانهها و نهادهای وابسته به اپوزیسیون ایران، لرزه بر اندام آنها انداخته است.
به هر حال اگر تصمیم آمریکا ادامه پیدا کند گروههای ضدانقلاب که نتوانند دست خود را در جیب حامی جدیدی کنند اگر نخواهند به ایران هم بارگردند باید در وضعیت فلاکتباری به زندگی در آمریکا ادامه دهند.
نکته پایانی و مهم این است که خیلی از رسانهها و گروهها و انجمنها و … که علیه نظام جمهوری اسلامی فعالیت میکردند مدعی بودند که مستقل هستند، ولی اگر اینها مستقل بودند و هستند پس چرا از قطع دلارهای آمریکا اینقدر نگران و عصبانی هستند؟! واژه مستقل برای گروهها یا افراد یا رسانههایی که از دولت آمریکا پول میگرفتند نکته جالب و البته خنده داری است.
انتهای پیام/
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید